Een iconisch en hecht familie bedrijf

Wij zijn Schipper vloeren

Het is 1968 als Bertus Schipper, als jonge medewerker van een bedrijf in de regio, zijn eerste vloer legt en daarmee de basis voor een levenslange liefde voor betonvloeren. Ondernemend als hij is besluit hij al snel om voor eigen rekening en risico te gaan werken en in 1972 ziet Schipper vloeren Apeldoorn BV het levenslicht.

Wie hem vraagt waar zijn bedrijf voor staat krijgt als antwoord ‘Schipper vloeren is een steeds innoverend betonvloerenbedrijf met de focus op vlakke monoliet glad afgewerkte betonvloeren, gespecialiseerd in hoge vlakheden. Wij streven ernaar onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen met de best mogelijke betonvloer voor een marktconforme prijs’.

Als een van de weinige in Nederland kan Schipper vloeren, op verzoek van en in overleg met de klant, het ontwerp, de engineering en het reken- en tekenwerk volledig verzorgen. One-stop-shopping!

In de halve eeuw dat het bedrijf bestaat is het uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven voor logistieke en industriële vloeren in Nederland. Sinds enkele jaren werkt Schipper vloeren via een Duitse dochteronderneming ook voor grote Duitse opdrachtgevers.

Ondanks de enorme groei is het nog steeds een echt familiebedrijf. Naast Bertus, de nog steeds actieve nestor, zijn ook zijn kinderen Saskia, Remy en Benjamin in het bedrijf actief.

Het beste resultaat

Een fundatie waar u op kunt bouwen

We zijn full-service, wat betekent dat we u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van engineering tot onderhoud en reparatie. Klantcontact en samenwerking staat centraal in alles wat we doen.