055 312 1797

Gevelonderhoud

Heeft u behoefte aan een renovatie betreft u gevel of bedrijfspand en zoekt u een gespecialiseerd bedrijf met veel kennis en kwaliteit in huis? Schipper Vloeren biedt u de oplossing, hiernaast hebben wij de juiste vakmensen in dienst die zorgen voor een perfect eind resultaat. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies.

De volgende diensten bieden wij u aan:

  • Gevel renovatie: Sommige gevels zijn erg vervallen, er zitten bijvoorbeeld scheuren in uw buitenmuren of de hele gevel is wellicht verzakt. Voor deze problemen is gevelrenovatie noodzakelijk. Wij bieden u hiervoor een opmaat oplossing die u gevel of pand in nieuwstaat terug brengt.

  • Gevel reinigigen: Gevelreiniging is eens in de zoveel tijd nodig om de buitenwand van uw pand in schone staat te houden. Laat bijvoorbeeld u gevel stralen om hardnekkige roet of hardnekkige graffitie te verwijderen. Hoe netter de gevel, hoe netter de uitstraling.

  • Gevel impregneren: Het impregneren van de gevel bespaart u een hoop onderhoud in de toekomst aan uw buitenmuur. Het hydrofoberen van uw gevel zorgt ervoor dat de buitenmuur vochtwerend, brandvertragend en vuilwerend is. De ideale oplossing om onderhoud aan uw gevel of pand uit te stellen en zo kosten te besparen.
  • Voegwerken: Een gevel voegen is nodig bij een nieuwe gevel maar ook wanneer er gevelrenovatie heeft plaatsgevonden is het nodig om het voegwerk in de gevel te vernieuwen. Ook de tijd heeft zo zijn invloed op uw voegen, ze vervallen, worden vuil, brokkelen af of worden gewoon poreus. Een gevel voegen is een professionele klus, Schipper Vloeren heeft hiervoor vakmensen in dienst die het voegwerk meester hebben gemaakt. Zij kunnen voegen verwijderen of bijvoorbeeld uw hele schoorsteen opnieuw voegen. Voegen kunnen daadwerkelijk op allerlei manieren onderhouden worden. Nadat u het soort voeg heeft gekozen heeft u ook nog de keuze om de voegen te kleuren.

 

Foto's: Project renovatie brandweerkazerne

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Actueel

Glmp pleijsierbouw tr34 fm2 special vlakheidvloeren (pleijsierbouw)

Geplaatst op 08 mei 2019

Deze week word de hele week gestort op het werk Pleijsierbouw te oude meer met onze Somero s22e screed 2052m2 per dag vlakheid tr34 fm2 special  - Lees verder »

schipper vloeren systabo oirschot 96.342m2 gestart met de werkzaamheden

schipper vloeren systabo oirschot 96.342m2 gestart met de werkzaamheden

Geplaatst op 10 apr 2019

Systabo oirschot vsd-palen drukken - Lees verder »

pleijsierbouw utrecht 18.500m2 aanvang vsd palen

Geplaatst op 10 apr 2019

schippervloeren is vandaag ook gestart met de vsd palen te drukken voor dit mooie werk  - Lees verder »

Meer actualiteiten
VCA en ISO

VCA certificaat

ISO certificaat